Beslenme ve Diyetetik Bölümü Kariyer Günleri Kapsamında Hiperaktivite ve Dikkat Dağınıklığının Beslenme ile İlişkisi konulu bilimsel toplantı gerçekleştirilmiştir. 10.01.2018

Hiperaktivite ve Dikkat Dağınıklığının Beslenme ile İlişkisi

Beslenme ve Diyetetik Bölümünün hazırladığı, 28 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilen konferansta Dr. Emin MİNDAN konuğumuz oldu. Bezmialem Genel Kültür Yarışması 3.sü olan öğrencilerimize sertifikaları takdim edildi.

Hiperaktivite ve Dikkat Dağınıklığı konusunda riskli sayılabilecek yiyecekler, orta serbestlikteki yiyecekler ve serbest yiyecekleri anlatan Dr. Emin MİNDAN, konuyla ilgili yaşadığı deneyimleri bizlerle paylaştı. Günlük hayatımıza yerleşmiş olan beslenme hatalarına değinen Mindan, özellikle okullarda ve evde aile içerisinde çocukların bu düzenden nasıl etkilendiklerini de anlattı.

Katıldıkları Bezmialem Genel Kültür bilgi yarışmasında dereceye girerek üçüncü olan Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri; Berke KÜÇÜKKÖSE, Buse Esma AKDUMAN, Özlem AĞIREL'e sertifikaları Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet BELCE tarafından takdim edildi ardından Dr. Emin MİNDAN'a plaket ve hediyelerinin takdim edilmesi ile etkinlik sonlandı.