Ergoterapi Bölümü İSEM Bayrampaşa Engelliler Merkezi Ziyareti 18.01.2018

Ergoterapi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ümit Uğurlu ve ergoterapist Zeynep Çorakçı, Sağlık Bilimleri Fakültesi yönetiminin organize ettiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü'ne bağlı Bayrampaşa Engelliler Merkezi ziyaretinde Sayın Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Belce ve Fakülte Sekreteri Alper Dağlı'ya eşlik etmişlerdir. Ekibimiz Merkez Yöneticisi Sayın Zübeyde Vural tarafından son derece misafirperverce karşılanmıştır. Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Engelliler Merkezinde çeşitli atölyeler gezilmiş, üretilen eserler incelenmiş ve uzman eğitimcilerden bilgi alınmıştır. Ergoterapi ve Fakültemizin diğer Bölümleriyle yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında Fakültemiz ve Engelliler Merkezi Yöneticileri arasında istişarede bulunulmuştur. Ziyaret oldukça verimli geçmiş olup, hem eğitim hem de engelli kardeşlerimize Üniversitemizin imkânlarını kullanarak sunulabilecek hizmetler ile ilgili olarak yeni perspektifler geliştirilmiştir.