Klinik Uygulama Öncesi Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi 07.10.2021

29.09.2021 tarihinde 09.00-15.30 saatleri arasında Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ve Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü Eğitim Birimi iş birliğiyle Hemşirelik Bölümü öğrencilerimize yönelik klinik uygulama öncesi oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi.

Bezmialem Tıp Fakültesi Hastanesinde klinik uygulamalarını gerçekleştirecek hemşirelik öğrencilerine yönelik verilen oryantasyon eğitimi online olarak düzenlendi. Öğrencilere, Eğitim Hemşiresi Gözde ATAŞ tarafından; etkin iletişim, hasta mahremiyeti, kimlik doğrulama, düşmelerin önlenmesi ve izlenmesi tıbbi kayıtlar ve önemi, acil durum kodları ve yaşam bulguların takibi, Diyabet Eğitim Hemşiresi Kübra YILGÖR tarafından; diyabet eğitimi, Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Tuba ÇOBAN tarafından; enfeksiyon kontrol eğitimi konuları anlatılmıştır.

Program sonunda öğrencilerin soruları ve geri bildirimleri alınmış ve eğitim hemşirelerine teşekkür belgeleri sunularak eğitim sonlandırılmıştır.

Klinik Uygulama Öncesi Oryantasyon Eğitimi " Program Akışı'na ulaşmak için tıklayınız. ​