Johns Hopkins Üniversitesi Hem. Fakültesi ile İş Birliği Hakkında Toplantı Gerçekleşti 26.10.2021

Üniversitemiz Hemşirelik Bölümü ve Johns Hopkins Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi arasında gerçekleşen anlaşmanın detayları ile ilgili online bir toplantı yapıldı. 25.10.2021 tarihinde yapılan toplantıya Johns Hopkins Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Direktörü ve uluslararası ilişkilerden sorumlu Dekan Yardımcısı Sayın Nancy Reynolds ve Uluslararası Girişimler Merkezi Müdürü Angie Chang ile Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu ile Hemşirelik Bölümü akademisyenleri ve Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Müdürü Sayın Sevsen KILIÇ katıldı.

Toplantı, Hemşirelik Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Türkinaz Aştı'nın konuşmalarıyla başlatıldı, ardından Hemşirelik Bölümü ERASMUS Koordinatörü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Sema Bayraktar'ın hemşirelik bölümü tanıtımı ile devam etti. Her iki üniversitenin akademisyenleri sorularını ileterek iş birliğinin detaylarını inceledi ve bu kapsamda yapılabilecek etkinlikler ve çalışmalar hakkında görüşüldü.

Karşılıklı teşekkür ve iyi niyet temennileri ifade edilerek toplantı sonlandırıldı.