Fizyoterapide Bir Konu Bir Konuk Güz Dönemi Toplantıları Başladı! 05.10.2021

Fizyoterapi Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof.Dr.H.Nilgün Gürses'in düzenlediği “Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk" toplantılarına Covid 19 pandemisi nedeniyle bir süre ara verilmişti.

2021-2022 Eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte toplantılarımız pandemi koşullarına uygun olarak yüz yüze ve çevrimiçi gerçekleştirilecek şekilde tekrar başladı.

5 Ekim 2021 Salı günü konuğumuz Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatma Mutluay Karantay idi. Sayın Karantay'ın “Multipl Skleroz'da Fizyoterapi ve Rehabilitasyon" konulu konuşmasına öğrencilerimizin ilgisinin fazla olması nedeniyle toplantıyı iki anfide microsoft teams bağlantılı olarak yüzyüze gerçekleştirdik. Akademisyen ve öğrencilerimizin sorularının cevaplanmasını takiben konuk hocamıza Plaket ve Teşekkür belgesinin takdimi ile toplantımız son buldu.