Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk “Ortopedik Rehabilitasyonda Osteopatik Yaklaşımlar” 19.10.2021

Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk toplantılarının 19 Ekim 2021 Salı günü gerçekleşen toplantısında konuğumuz Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakultesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Fzt. Ertuğrul SAFRAN idi.

Dr. Safran  "Ortopedik Rehabilitasyonda Osteopatik Yaklaşımlar" konulu konuşması ile öğrencilerimize ortopedik problemlerin tanı ve tedavisinde güncel bir yaklaşım olan osteopatinin uygulama yöntemlerini anlattı. İki ayrı anfide hem yüzyüze hem de çevirimiçi olarak gerçekleştirilen toplantı, katılımcıların soruları ve Teşekkür belgesinin takdimi ile son buldu.