Bir Konu Bir Konuk Toplantısında “Core Stabilizasyon ve Klinik Pilates'' 02.03.2022

Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk toplantılarının 4 Ocak 2022 Salı günü gerçekleşen toplantısında konuğumuz İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Zengin ALPÖZGEN idi.

Sayın Alpözgen, "Core Stabilizasyon ve Klinik Pilates" konulu konuşmasında core stabilizasyonun öneminden ve klinik pilatesteki yerinden bahsetti. Ayrıca core stabilizatörlerin değerlendirmesini ve tedavi seçeneklerini uygulamalı olarak gösterdi. Öğrencilerimizin Microsoft Teams uygulaması üzerinde çevrimiçi ve akademisyenlerimizin yüzyüze katıldığı toplantı, katılımcıların soruları ve Teşekkür belgesinin takdimi ile son buldu.