Fatih İlçe Sağlık Müdürü Dr. Melek Nur Aslan Sağlık Yönetimi Bölümü Tarafından Ağırlandı 31.03.2022

Sağlık Yönetimi Bölümümüz ve KAGEM iş birliğiyle düzenlenen "Pandemi ve Değişen Yönetsel Dinamikler" konulu söyleşide Fatih İlçe Sağlık Müdürü Dr. Melek Nur Aslan Sağlık Bilimleri Fakültemize konuk oldu. Sayın Dr. Aslan, Pandemi sürecinde gerçekleştirmiş oldukları zorlu yönetim süreçleri ve sağlık yöneticisi olarak nasıl bir yönetim yaklaşımı benimsedikleri hakkında tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı.

Oldukça verimli geçen söyleşide, öğrencilerimiz meslekleriyle ilgili merak ettikleri konular hakkında sorular sorarak Sayın Dr. Aslan'ın mesleki tecrübelerinden ve kariyer tavsiyelerinden istifade etti.

Sayın​ Dr. Melek Nur Aslan'a üniversitemize gerçekleştirmiş oldukları ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.