“Öğretmenlerde Sağlıklı Yaşam Biçimi Geliştirme Semineri-I” Gerçekleştirildi. 05.04.2022

Halk Sağlığı Hemşireliği ve Ruh Sağlığı ve Psikiyatri Hemşireliği öğrencilerinin klinik uygulamalarında okul sağlığı hemşireliği ve toplum ruh sağlığı hemşireliği çalışmalarının yürütülmesi amacıyla Eyüp Sultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği işbirliği protokolü kapsamında müdürlüğe bağlı bilgi evlerinde çalışan öğretmenlere yönelik “Öğretmenlerde Sağlıklı Yaşam Biçimi Geliştirme Semineri-I" gerçekleştirildi.

Düzenleme komitesinde Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Türkinaz AŞTI, Dr. Öğr. Üyesi Nareg DOĞAN ve Arş. Gör. Yasemin ADIGÜZEL'İN yer aldığı 31.01.2022 tarihi ile 03.02.2022 tarihleri arasında dört gün olarak gerçekleşen eğitimde bölümümüz akademisyenleri sağlıklı yaşam biçimi davranışlarının geliştirilmesine yönelik çeşitli konularda eğitim verdiler.

Eğitim içeriğine ulaşmak için tıklayınız. ​