Vestibüler Rehabilitasyon 24.05.2022

Fizyoterapide Bir Konu Bir Konuk Toplantıları Bahar Döneminde “Vestibüler Rehabilitasyon" Konusu İle Başladı!

Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk toplantılarının 8 Mart 2022 Salı günü gerçekleşen toplantısında konuğumuz İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Sn. Prof. Dr. İpek YELDAN idi.

Sayın Yeldan, "Vestibüler Rehabilitasyon" konulu konuşmasında denge problemlerinin tedavisinde fizyoterapinin çok geniş yer kapladığından bahsetti. Ayrıca işitme kaybı olan bireylerde rehabilitasyonun önemini vurguladı. Öğrencilerimizin Microsoft Teams uygulaması üzerinde çevrimiçi ve akademisyenlerimizin yüzyüze katıldığı toplantı, katılımcıların soruları ve Teşekkür belgesinin takdimi ile son buldu.