Pediatrik Fizyoterapide Çocukla İletişim 24.05.2022

Fizyoterapide Bir Konu Bir Konuk Toplantısında Konumuz “Pediatrik Fizyoterapide Çocukla İletişim"

Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk toplantılarının 5 Nisan 2022 Salı günü gerçekleşen toplantısında konuğumuz Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Büşra KEPENEK VAROL idi.

Sayın Varol, "Pediatrik Fizyoterapide Çocukla İletişim" konulu konuşmasında çocukların iletişim açısından gelişim basamaklarını anlatarak pediatrik fizyoterapi alananındaki iletişim yollarının çocuktan çocuğa nasıl değiştiğini vakalar üzerinden anlattı. İki ayrı anfide hem yüzyüze hem de çevirimiçi olarak gerçekleştirilen toplantı, katılımcıların soruları ve Teşekkür belgesinin takdimi ile son buldu.