Konjenital Musküler Tortikollisin Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar 24.05.2022

Fizyoterapide Bir Konu Bir Konuk Toplantısında Konumuz “Konjenital Musküler Tortikollisin Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar"

Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk toplantılarının 10 Mayıs 2022 Salı günü gerçekleşen toplantısında konuğumuz Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gönül ACAR idi.

Sayın Acar, " Konjenital Musküler Tortikollisin Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar " konulu konuşmasında tortikollisin klinik pratik tedavisinden ve fizyoterapi dışı tedavi seçeneklerinden bahsederek literatüre dayalı en güncel karşılaştırmalı çalışmaları özetledi. İki ayrı anfide hem yüzyüze hem de çevirimiçi olarak gerçekleştirilen toplantı, katılımcıların soruları ve Teşekkür belgesinin takdimi ile son buldu.