Kadın Sağlığında Beden-Zihin Yaklaşımları 24.05.2022

Fizyoterapide Bir Konu Bir Konuk Toplantısında Konumuz “Kadın Sağlığında Beden-Zihin Yaklaşımları"

Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk toplantılarının 17 Mayıs 2022 Salı günü gerçekleşen toplantısında konuğumuz Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Kübra ALPAY idi.

Sayın Alpay, " Kadın Sağlığında Beden-Zihin Yaklaşımları " konulu konuşmasında beden ve zihnin ayrılmaz bir bütün olduğunu vurgulayarak Tai Chi, Yoga, Beden farkındalık Tedavisi, Pilates gibi doğu ve batı kaynaklı yaklaşımları literatür destekleriyle zenginleştirerek anlattı. İki ayrı anfide hem yüzyüze hem de çevirimiçi olarak gerçekleştirilen toplantı, katılımcıların soruları ve Teşekkür belgesinin takdimi ile son buldu.