Sağlık Yönetimi Bölümümüz, Yıldız Teknik Üniversitesi TEKNOPARK gezisi 16.06.2022

​Sağlık Yönetimi Bölümümüz, Yıldız Teknik Üniversitesi TEKNOPARK gezisi gerçekleştirdi.

Sağlık Yönetimi Bölümümüz, 14.06.2022 tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesi TEKNOPARK gezisi gerçekleştirdi. Söz konusu teknik gezi programında öncelikle Yıldız Teknopark Yatırım ve Mentor İlişkileri Uzmanı Sayın Akay Beyazay tarafından teknoparkın çalışma prensiplerini anlatan ve girişimcilik fırsatlarından bahseden genel bir sunum yapıldı. Sunumun ardından öğrencilerimiz, sordukları soruların cevaplarını konunun uzmanlarından birebir alma fırsatını elde etti. Ardından teknopark start-up şirket ofisleri ve atölyeler gezilerek iş süreçleri hakkında bilgi alındı. Bölüm öğretim üyesi Doç. Dr. Kerem Toker tarafından yenilikçi, yaratıcı ve araştırma odaklı öğrenciler yetiştirme vizyonu doğrultusunda eğitim-öğretim programlarının yapılandırılması gerektiği vurgulandı. Ardından ülkemizde Ar-Ge ve katma değerli üretim alanında önemli projelerin yer aldığı Yıldız Teknopark'ın yönetim ekibine teşekkür edilerek hediye takdiminde bulunuldu. Son derece keyifli ve öğrenme odaklı geziden öğrencilerimiz memnuniyetle ayrıldı.