Sağlık Yönetimi Bölümü Öğrencilerimiz ile “CV Hazırlama ve Kariyer Planlama” Eğitimi 21.06.2022

Sağlık Yönetimi Bölümü 4. Sınıf Öğrencilerimiz “CV Hazırlama ve Kariyer Planlama" Konulu Eğitimi Başarıyla Tamamladı.

KAGEM ve İŞKUR Beyoğlu İş Kulübü iş birliğiyle 2-9-16 Haziran tarihlerinde Sağlık Yönetimi bölümü 4. Sınıf öğrencileri ile “CV Hazırlama ve Kariyer Planlama Eğitimi" gerçekleştirildi. Sağlık Yönetimi bölümü öğrencileri etkili CV hazırlama, mülakat teknikleri, beden dili, imaj yönetimi, etkin LinkedIn kullanımı gibi konularda alanında uzman eğitmenlerden bilgi alarak mezuniyet sonrası kariyer süreçlerine hazırlandı. Kursun ardından öğrencilerimiz, eğitmenler Nida FİLİZÖZÜ ve Cihat YANMIŞ eşliğinde Grup Mülakatı Simülasyonu ve Bireysel Mülakat Simülasyonu gerçekleştirdi. Mezuniyet aşamasında olan Sağlık Yönetimi bölümü öğrencilerimiz kariyerlerine başlayacakları adımları atarken kendilerine yol gösterecek bilgi ve tecrübeler edindi. Eğitim programı sonunda öğrencilerimize katılım belgeleri takdim edildi. Sağlık Yönetimi bölümü olarak İŞKUR Beyoğlu İş Kulübü'ne öğrencilerimize kattıkları değer, bilgi ve tecrübeler için teşekkür ederiz.