Klinik Uygulama Öncesi Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi 27.09.2022

Bu dönem klinik uygulamaya başlayacak olan Hemşirelik Bölümü öğrencilerine yönelik oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi.​

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ve Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü Eğitim Birimi iş birliğiyle bu dönem klinik uygulamaya başlayacak olan Hemşirelik Bölümü 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize yönelik oryantasyon eğitimi Erich Frank Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

135 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen eğitimde öğrencilere Eğitim Hemşireleri Gözde Ataş ve Gizem Öner tarafından etkin iletişim, hasta mahremiyeti, kimlik doğrulama, düşmelerin önlenmesi ve izlenmesi tıbbi kayıtlar ve önemi, acil durum kodları ve yaşam bulguların takibi; Diyabet Eğitim Hemşiresi Kübra Yılgör tarafından diyabet eğitimi; Enfeksiyon Kontrol Komitesi Hemşiresi Fatma Demir tarafından ise enfeksiyon kontrol eğitimi, el hijyeni ve atıkların yönetimi konuları anlatıldı.

Program sonunda öğrencilerin soruları ve geri bildirimleri alınarak eğitim sonlandırıldı.
WhatsApp Image 2022-09-23 at 11.39.06 (1).jpeg

WhatsApp Image 2022-09-23 at 11.39.06.jpeg