Fizyoterapide Bir Konu Bir Konuk “Akciğer Naklinde Pulmoner Rehabilitasyon” 08.11.2022

“Fizyoterapide Bir Konu Bir Konuk" serisinin bahar dönemindeki son toplantısında konuğumuz Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Esra Pehlivan oldu.

Doç. Dr. Pehlivan  "Akciğer Naklinde Pulmoner Rehabilitasyon" konulu konuşmasında akciğer nakli öncesi ve sonrasında pulmoner rehabilitasyonun öneminden bahsetti.

Doç. Dr. Pehlivan'ın klinik deneyimleri ve güncel literatür ile zenginleştirdiği konuşması öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü.

İki ayrı amfide hem yüz yüze hem de çevrim içi olarak gerçekleştirilen toplantı, katılımcıların soruları ve teşekkür belgesinin takdimi ile son buldu.​