Kalp Anomalisi Olan Çocuklarda Postoperatif Kardiyopulmoner Rehabilitasyon 08.11.2022

​Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk serisinin 31 Mayıs 2022 Salı günü gerçekleşen toplantısında konuğumuz Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Semiramis Özyılmaz oldu.

Doç. Dr. Özyılmaz,  "Kalp Anomalisi Olan Çocuklarda Postoperatif Kardiyopulmoner Rehabilitasyon" konulu konuşmasına pediatrik popülasyonda görülen kalp anomalilerini anlatarak başladı.

Postoperatif süreçte kardiyopulmoner rehabilitasyonun önemine değinen Özyılmaz, rehabilitasyon basamaklarını güncel literatürle destekleyerek anlattı.

İki ayrı amfide hem yüz yüze hem de çevrim içi olarak gerçekleştirilen toplantı, katılımcıların soruları ve teşekkür belgesinin takdimi ile son buldu.​