Sağlık Yönetimi Bölümü Mezunlarla Söyleşi Etkinliğini Gerçekleştirdi 01.11.2019

Sağlık Yönetimi Bölümü, ilaç sektörünün önde gelen işletmelerinde çalışan ve/veya köklü üniversitelerde yüksek lisans öğrenimi gören beş mezun öğrencimizin konuk olarak katıldığı “Mezunlarla Söyleşi” etkinliğini gerçekleştirdi. Sağlık Yönetimi öğrencileri ile mezunlarını bir araya getiren etkinlikte, mezun öğrencilerimiz iş ve öğrencilik hayatına yönelik deneyimlerini bölümü okumakta olan öğrencilerimizle paylaştı. İnteraktif şekilde gerçekleşen söyleşide, mezunlarımız Sağlık Yönetimi Bölümümüzün kariyer yolculuklarına kattığı bilgi ve donanımlardan ve başarıya giden yolda henüz öğrenci yıllarında dikkat edilmesi gereken konulardan bahsetti. Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi kültürünü oluşturup geliştirmede önemli bir rolü bulunan öğrenci – mezun etkileşimi, kariyer gelecekleriyle ilgili sorularına cevap bulmaları açısından Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencilerimiz tarafından ilgiyle karşılandı. Etkinlik, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız ve Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Erdal TEKARSLAN’ın mezun öğrencilerimize teşekkür belgesi takdimiyle sonlandı.