2020-2021 Eğitim-Öğretim Güz Dönemi Ara Sınav Programı ve Uygulama Süreciyle İlgili Bilgilendirme 20.11.2020

Değerli Öğrencilerimiz;

2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz dönemi yüz yüze planlanan ara sınavlar, koranavirüsle mücadele kapsamında açıklanan tedbirler doğrultusunda Üniversitemizin almış olduğu 18.11.2020 tarih 25 sayılı Senato kararıyla çevrimiçi olarak yapılacağı bilgisi tarafınıza iletilmiştir.

COVID-19 salgınının hızla yayılmasından dolayı 23.11.2020-04.12.2020 tarihleri arasında yapılacak olan çevrim içi ara sınavlarda hastalık bulgusu olan öğrencilerimiz aşağıdaki hususlara dikkat etmesi gerekmektedir.

1. Karantina sürecindeki COVID-19 temaslı öğrencilerin çevrimiçi ara sınavlarakatılabilmesinin uygun olduğuna,

2. COVID-19 testi pozitif durumdaki öğrencilerden çevrimiçi ara sınavlara katılmak isteyenlerin sınavlara katılmak istediklerine dair dilekçelerini Dekanlığa vermesi durumunda sınavlara katılmalarının uygun olduğuna, katılmak istemeyenlerin ise raporlarını sınavlardan sonraki ilk hafta Dekanlığa ibraz etmeleri ve alınacak Fakülte Yönetim Kurulu Kararına istinaden mazeret sınavlarına girmelerinin uygun olduğuna karar verilmiştir. Sınava katılamayacağını beyan eden öğrencilerin raporda belirtilen tarih aralığındaki sınavlara girmesi beklenmemektedir.

21.11.2020 tarih saat 17:00 'da Deneme Sınavı yapılacaktır.

Çevrimiçi Sınav Talimatı için tıklayınız.

KEYPS Çevrimiçi Öğrenci Sınav Kılavuzu için tıklayınız.

Mazeret Sınavı Dilekçesi için tıklayınız.

Güvenli Sınav Öğrenci Kılavuzu için tıklayınız.

Ara Sınav Programı

​Beslenme ve Diyetetik Bölümü Ara Sınav Programı için Tıklayınız.

Ergoterapi Bölümü Ara Sınav Programı için Tıklayınız.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Ara Sınav Programı için Tıklayınız.

Hemşirelik Bölümü Ara Sınav Programı için Tıklayınız.

Odyoloji Bölümü Ara Sınav Programı için Tıklayınız.

Sağlık Yönetimi Bölümü Ara Sınav Programı için Tıklayınız.

Sosyal Seçmeli Dersler Ara Sınav Programı için Tıklayınız.

Sağlık Bilimleri Fakültesi akademisyenleri ve idari çalışanları olarak sınavlarınızda başarılar dileriz.