POMER Projesi İki Üniversiteyi Biraraya Getirdi. 3.03.2016

İstanbul Kalkınma Ajansının desteğiyle yürütülen İstanbul Medipol Üniversitesi’ nin yürüttüğü, Bezmialem Vakıf Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi’nin iştirakçi olduğu, Sağlık Turizminde Protez ve Ortez Alanında Altyapı Oluşturulması Ve Hizmet Çeşitliliğinin Sağlanması (POMER) isimli proje kapsamında BVU SBF Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. H. Nilgün Gürses, Yrd. Doç.Dr. Berrak Yiğit, Öğr. Gör. Hilal Denizoğlu Külli ve proje koordinatörü Fzt. Ali Demircan’ın katılımıyla bir toplantı gerçekleştirilmiştir. POMER’ in başlangıç ve yakın gelecekteki kapasitesi ile ilgili fikir alışverişlerinde bulunulan toplantıda, öğrencilerimiz ve üniversitemiz için güzel adımlar atıldığının haberini vermekten mutluluk duyarız.

Prof. Dr. Nilgün Gürses

pomer-web-haber.jpg

POMER Projesi İki Üniversiteyi Biraraya Getirdi.