Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk Toplantıları Başladı. 5.03.2016

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nün bilimsel faaliyetlerinden olan “Fizyoterapi’de Bir Konu Bir Konuk” toplantıları Eyüp yerleşkesinde başladı. Tüm Bahar yarıyılı süresince devam edecek olan konferansların ilkinde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof.Dr. Nilgün Gürses “Kardiyopulmoner Fizyoterapi Rehabilitasyonda Geçmişten Günümüze Türkiye Deneyimi” adlı konuyu anlattı. Öğrencilerin yoğun ilgisinin olduğu toplantıda İstanbul Üniverstesi’nin değerli hocaları da toplantıya katılım gösterdi. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ahmet Belce’nin teşekkür takdimi sonrası ikramlar eşliğinde program son buldu.

*Her Salı günü 13:30-14:30 arasında Eyüp yerleşkesinde gerçekleştirilecek olan farklı konularda uzman konuşmacıların verecekleri konferans listesini ekte görebilirsiniz.

Konuk listesine ulaşmak için tıklayınız

Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk Toplantıları Başladı.