Haberler
İşitme Engelini Birlikte Aşalım 14.09.2016

Odyoloji kulübümüz, sosyal sorumluluk projesi kapsamında “İşitme Engelini Birlikte Aşalım” adlı yardım kampanyası başlatmıştır. Bu kampanya kapsamında kulübümüz, Bezmialem Fatih Polikliniği Odyoloji Bölümünde tetkikleri yapılan, eğitim çağında ve işitme engeli olan bir çocuğun eğitimine destek amaçlı “fm sistemi” hediye etme hayali ile 16.05.2016 tarihinde üniversitemizin bahar şenliğinde kendi interaktif standlarını kurarak, çeşitli köşeleri (anla beni köşesi,ebru sanatı,90’lar köşesi, bileklik yapımı ve son olarak eğlence köşesi) ile üniversite öğrencilerimizin ilgisini çekmeyi başarmıştır. Ebru sanatı köşemiz için başta Fatih Sultan Mehmet Ünv. olmak üzere, Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi Sn. Ayşe Sözdemir ve öğrencisine; etkinlik süresince gönüllü olarak göstermiş oldukları ilgi ve katkılarından dolayı kulübümüz adına bir kez daha teşekkür ederiz.

16.05.2016 tarihinde yapılan yardım kampanyasında yeterli miktar toplanamadığı için 02.06.2016 tarihinde aynı yardım kampanyası kapsamında yemekli kermes düzenlenmiştir. Gönüllü öğrencilerimizin yapmış oldukları ve satın aldıkları ürünlerin satışta bulunduğu kermesten toplanılan miktar ile istenilen hedefe ulaşılmıştır.

En kısa sürede işitme engelli bir çocuğumuzun eğitimine katkıda bulunabilecek olmanın sevincini yaşıyoruz.

Yardım kampanyalarımız süresince standlarımıza uğrayan başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Tıp Fak. Dekanı Prof. Dr. Dilek Sema Arıcı, Sağlık Bilimleri Fak. Dekanı Prof. Dr. Ahmet Belce, Genel Sek. Zeynep Gökçen, Genel Sek. Yrd. Hatice Kösretaş, SBF Sk. Alper Dağlı, SBF Dekan Sk. Yunus Yinanç, Üniversite Hastanemizin değerli KBB hekimleri, Kulüp Danışman Hocamız Uzm.Ody.Özge Gedik ve Odyoloji Bölümü Hocamız Uzm.Ody Nilüfer Bal ve ismini bilmediğimiz yüreği güzel bütün insanlara ve son olarak desteklerini bizden esirgemeyen Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü çalışanlarına çok teşekkür ederiz​

İşitme Engelini Birlikte Aşalım