2. Geleneksel Gonyometre Töreni: Bezmialem’e Veda Yaklaşıyor 15.09.2016

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümleri’nde geleneksel olarak düzenlenen 3. Sınıf öğrencilerinin 4. Sınıf öğrencilere vedası niteliği taşıyan “2. Geleneksel Gonyometre Töreni” Eyüp Sultan Yerleşkesi’nde gerçekleşti. ören BVU Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Belce ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. H. Nilgün GÜRSES’in konuşmalarıyla başladı. Devamında sunulan, 3. ve 4. Sınıf öğrencilerinin üniversite hayatına ilişkin anektodlarını içeren eğlenceli videolar öğrenci ve hocaları kahkahaya boğarken, anılarla dolu fotoğraf slayt gösterisi hepimizi hüzünlendirdi. 4. Sınıflara özel bir şarkı yazarak klip çeken 2. Ve 3. Sınıf öğrencileri alkışları topladı. Mezun olacak öğrencilerin toplu fotoğrafının basılı olduğu pastayı BVU Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. H. Nilgün GÜRSES ile birlikte esen son sınıf öğrencileri, sonrasında karaoke şarkılarıyla doyasıya eğlendiler. Törenin sonunda 4. Sınıf öğrencileri temsili gonyometreyi 3. Sınıf öğrencilerine tavsiyeler vererek teslim ettiler. Önlerinde final ve bitirme ınavları olan 4. Sınıf öğrencilerine, 3. Sınıf öğrencilerinin başarılar dilekleriyle tören son buldu.

2. Geleneksel Gonyometre Töreni: Bezmialem’e Veda Yaklaşıyor