Fizyoterapi’de Bir Konu Bir Konuk Toplantısında Çocuk Romatizmal Hastalıkları 19.09.2016

Her Salı öğrencilerimizin yoğun ilgisi ile devam eden Fizyoterapi’de Bir Konu Bir Konuk toplantılarında 31.05.2016 günü “Çocukluk Çağı Romatizmal Hastalıkları ve Rehabilitasyonu” konulu konuşması ile İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Ela TARAKÇI konuğumuz oldu. Çocukluk çağında görülen romatizmal hastalıklara vakalar üzerinden değinen Doç. Dr. Tarakçı, çocukların hayat kalitelerinde rehabilitasyon yoluyla yaratabileceğimiz olumlu gelişmelerden söz etti. Dans, oyun ve teknolojinin kullanımıyla gerçekleştirilen farklı rehabilitasyon yaklaşımlarının çocuklar için tedaviyi bir keyfe dönüştürdüğünü gözlemlediklerini bildirdi. Öğrencilerin sorularının cevaplanması, teşekkür plaketinin takdimi ve ikramlarla toplantı sona erdi.

Fizyoterapi’de Bir Konu Bir Konuk Toplantısında Çocuk Romatizmal Hastalıkları