Beslenme ve Diyetetik bölümü-Sağlık sektörünün Görüntülü ve Yazılı Basın ile Entegrasyonu 23.09.2016

Beslenme ve Diyetetik bölüm başkanı Prof. Dr. Metin Başaranoğlu tarafından hazırlanan ve 2 Haziran Perşembe günü saat 16:30’da Tıp Fakültesi Dekanlık Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte Bloomberg HT televizyonu spikeri, ekonomist ve araştırmacı-gazeteci Mine Uzunyol “Sağlık sektörünün Görüntülü ve Yazılı Basın ile Entegrasyonu” konulu bir konuşma yaptı. Sağlık sektörünün basındaki yerini anlatan Mine Uzunyol; toplu iletişim araçlarının sağlık bilinci üzerindeki etkilerini vurguladı. Katılımcıların yoğun sorularının ardından teşekkür belgesi ve hediyelerin takdimi ile etkinlik son buldu.