Beslenme ve Diyetetik Bölümü Tanıtım Etkinliği 29.09.2016

Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Metin Başaranoğlu tarafından programlanan bölüm tanıtımı 28 Temmuz Perşembe günü saat 11:00’de Eyüp Yerleşkesinde gerçekleştirilmiştir.

Bölümün tanıtım sunumu Prof. Dr. Metin Başaranoğlu ve Araştırma Görevlisi Betül Koçak tarafından yapılmıştır. Tanıtım sunumunda Beslenme ve Diyetetik Bölümünün tarihçesi, Bezmialem’de Beslenme ve Diyetetik Bölümü, akademik kadromuz, bölümün ve öğrenci kulübünün gerçekleştirdiği etkinlikler
anlatılmıştır. Aday öğrencilerin ve ailelerinin sorularının ardından konuk diyetisyen Ceren Akmurat “Kanser ve Beslenme” konulu bir sunum yapmıştır.Sunumların ardından Beslenme ve Diyetetik bölümü Laboratuvarları, bölümün hocaları eşliğinde katılımcılara gezdirilmiştir. Tanıtıma katılan öğrenci adaylarına yeşil elma ikramı yapılmıştır.

Tanıtım günleri boyunca büyük bir ilgi ile Bölümümüzü tanımaya gelen ve Tanıtım Etkinliğimize katılan aday öğrencilerimiz ve ailelerine teşekkür ederiz.​

Beslenme ve Diyetetik Bölümü Tanıtım Etkinliği