Haberler
Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencilerimiz Beyaz Önlüklerini Giydi 14.11.2016

​Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik, Odyoloji, Ergoterapi Bölümü Öğrencileri için Beyaz Önlük, Sağlık Yönetimi Bölümü Öğrencilerimiz içinse Beyaz Yaka töreni düzenlendi.

Dekanlık Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ethem Güneren, Genel Sekreterimiz Zeynep Gökçen, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Belce ile Bölüm Başkanı Akademisyenlerimiz, Öğrencilerimiz ve Velilerimiz katıldı.

Etkinliklerde ilk olarak bölüm temsilcisi öğrencilerimiz Velilerine ve Akademisyenlerimize teşekkür ederek Bezmialem Ailesi'nde yer almaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Temsilci öğrencilerimizin ardından konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, "Eğitim, hayatımız boyunca devam edecek ve bizlere her zaman yol gösterici olacak önemli bir pusuladır. Kimimiz aldığımız kaliteli eğitimle kimimizse yaşadığımız tecrübelerle hayat yolunda belirli noktalara ulaşıyoruz. Fakat bu serüvende bir adım var ki geleceğimizin şekillenmesinde önemli bir rol üstleniyor: Üniversite eğitimi. Bugün Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesini seçerek Bezmialem Ailesi'nin ferdi olan siz değerli öğrencilerimiz, emin olmalısınız ki eğitim yolunda büyük bir adım atmış oldunuz" şeklinde konuştu.

Rektörümüzün ardından konuşan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Belce ise, "Bezmialem Vakıf Üniversitesi olarak altı yıl önce iki bölümle yola çıktık. 6 yıl gibi bir sürede 6 bölüme ulaştık. Altı yılda mezun olan öğrencilerimizin birçoğu Üniversite ve Hastanemizde çalışmaktadır. Bugün 808 öğrenci ile yolumuza devam ediyoruz. Evlatlarımızı geleceğe hazırlayarak mesleklerinde başarılı olmaları için çaba sarf ediyoruz" dedi.

Önlük Giyme Töreni kapsamında Sağlık Bilimleri Fakültesi Bölümleri Bölüm Başkanı Akademisyenlerimiz de bölümleri hakkında yaptıkları sunumun yanı sıra Üniversitemizin bu günlere gelmesine destek veren Üniversite Yönetimimize teşekkür etti.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencilerimiz Beyaz Önlüklerini Giydi