Hemşirelik Bölümü Dış Paydaş Toplantısı Yapıldı 28.08.2020

25.08.2020 tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Dış Paydaş Toplantısı online olarak gerçekleştirilmiştir. Toplantıya Hemşirelik Bölümü akademisyenleri ve dış paydaş olarak; Akdeniz Üniversitesi, Hemşirelik Fakültesi öğretim üyesi ve Türk Yoğun Bakım Hemşireleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Öğr. Üyesi BANU TERZİ, Bezmialem Vakıf Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Yönetimi Bölümü Öğretim Görevlisi Merve BOŞAT,  Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi Eğitim Hemşiresi Elif Saraç SANCAK, Koç Üniversitesi Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Berrin Bulut ÇEPNİ ve Hemşirelik Bölümü mezunlarından klinisyen hemşire Emre AKKUŞ ve akademisyen hemşire Arş. Gör. Yasemin ADIGÜZEL katılım sağlamıştır.

Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Türkinaz AŞTI ve Öğr. Gör. Elif KOYUNCUOĞLU tarafından yönetilen toplantıda bölümümüz lisans programı eğitim amaçları ve program çıktıları hakkında dış paydaşların görüşleri alınmıştır. Toplantı boyunca iç ve dış paydaşlardan gelen görüşler doğrultusunda program eğitim amaçları ve program çıktılarına yönelik olarak SWOT Analizi Tablosu oluşturulmuştur.

Prof. Dr. Türkinaz AŞTI, Hemşirelik Bölümü adına teşekkür ve sağlık temennilerini iletmiş ve toplantı sona ermiştir.

Dış Paydaş Toplantısı Program Akışı’na ulaşmak için tıklayınız. ​

Hemşirelik Bölümü Dış Paydaş Toplantısı Yapıldı