Ergoterapi Bölümü Makale Saatinin 3. Etkinliği Yapıldı 22.01.2021

​Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü 3. Makale Saati etkinliği 22 Ocak günü saat 12.15-13.15 arasında Microsoft Teams üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşti. 3. sınıf öğrencilerinden Tuba Koçak, American Journal of Occupational Therapy dergisinde yayınlanmış olan “Occupational Therapy Interventions to Improve Performance of Daily Activities at Home for Older Adults With Low Vision: A Systematic Review"'ı; 4. sınıf öğrencilerinden Beyzanur Demirci ise American Journal of Physical Medicine & Rehabilitation dergisinde yayınlanmış olan “Effects of an Assistive Technology Intervention on Older Adults with Disabilities and Their Informal Caregivers" makalesinin sunumunu gerçekleştirdi.

Sunulan makalelerin incelemesi ve tartışılması ergoterapi bölümü öğretim üyelerinin katkılarıyla ele alındı. Bahar yarıyılında yeniden program oluşturmak üzere oturum sonlandırıldı.

Ergoterapi Bölümü Makale Saatinin 3. Etkinliği Yapıldı