III. Klinik Rehber Hemşire Eğitim Programı Gerçekleştirildi 19.04.2021

06.04.2021 tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından III. Klinik Rehber Hemşire Eğitim Programı gerçekleştirildi.

Bezmialem Tıp Fakültesi Hastanesinde klinik uygulamalarını gerçekleştirmek için öğrencilere birebir rehberlik eden hemşirelere yönelik verilen “Klinik Rehber Hemşire Eğitimi" Bezmialem Vakıf Üniversitesi Abdülhamid Han Oditoryumu konferans salonunda düzenlendi. Katılımcılara; klinik rehber hemşirelik, klinik öğretim, öğrenme stilleri, öğrenme ortamı oluşturma, iletişim, rehber hemşire-öğrenci ilişkisi, çatışma çözümü, öğrenciye yapıcı geri bildirim verme ve öğrenciyi değerlendirme süreçleri anlatıldı.

Program sonunda katılımcıların Klinik Rehber Hemşire Eğitimine yönelik geri bildirimleri alındı ve katılım belgeleri teslim edildi.

“III. Klinik Rehber Hemşire Eğitim Programı" Program Akışı'na ulaşmak için tıklayınız

III. Klinik Rehber Hemşire Eğitim Programı Gerçekleştirildi