Haberler
Hemşireliğe Adım Atarken: Hisar Intercontinental Hospital 2.06.2021

Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri – “Hemşireliğe Adım Atarken: Hisar Intercontinental Hospital” webinarı gerçekleştirildi.

Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri kapsamında 24 Mayıs 2021 tarihinde 'Hemşireliğe Adım Atarken' konu başlıklı etkinlik Hisar Intercontinental Hospital İnsan Kaynakları Sorumlusu Aynur ÖZTÜRK YAMAN'IN katılımıyla online olarak gerçekleştirildi. 

Sayın YAMAN, sunumuna hastanenin genel işe alım süreçlerini, işe yeni başlayan hemşirelere uygulanan oryantasyon programının özelliklerini, çalışanların motivasyonunu artırmak için yapılan projeleri ve çalışanlarına tanıdıkları olanakları aktararak başladı. Hisar Intercontinental Hospital tarafından yürütülen Hemşirelik Hizmetlerinin organizasyonunu, hastanelerinin konumlarını, kapasitelerini ve hizmet alanlarını ve hemşire başına düşen ortalama hasta sayılarını aktararak sunumunu tamamladı.

Sayın YAMAN sunumlarının ardından, akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladılar.

Sayın Prof. Dr. Türkinaz AŞTI ve Sayın Dr. Öğr. Üyesi Özcan ERDOĞAN, konuşmalarının ardından soruları yanıtlayan Sayın YAMAN'A teşekkürlerini ve sağlık temennilerini sunarak etkinliği sonlandırdı.

“Hemşireliğe Adım Atarken: Hisar Intercontinental Hospital" etkinliğinin afişine ulaşmak için tıklayınız.


Hemşireliğe Adım Atarken: Hisar Intercontinental Hospital