Sempozyum Teşekkür Yazısı 31.01.2018

Hemşirelik Eğitiminde Simülasyon ve Laboratuvar Uygulamaları  Sempozyumuna  katılarak bizi onurlandıran, Bezmialem Vakıf Üniversites Rektörü Sayın  Prof.Dr.Rümeyza Kazancıoğlu, Rektör Danışmanı Sayın Prof.Dr.Erdal Tekarslan, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Prof.Dr. Ahmet Belce Hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu bilimsel etkinlikte, bilgi ve deneyimlerini bizimle paylaşan  çok değerli  oturum başkanı ve konuşmacı hocalarıma, değerli akademisyenlere, katılımlarından dolayı Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Direktörlüğü bağlamında Hemşire meslektaşlarıma ve Sempozyum etkinliğinde görev alan  çok sevgili öğrencilerime çok teşekkür ediyorum.

Saygılarımla.

Prof.Dr.Türkinaz Aştı