Ergoterapi Bölümü 3.Sınıf Öğrencileri 75.Yıl Yeşilpınar İlkokulu'nu ziyaret etti. 24.06.2021

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü 3.Sınıf Öğrencileri 75.Yıl Yeşilpınar İlkokulu'nu ziyaret etti.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü öğretim elemanları ve 3.sınıf öğrencileri, Ergoterapist ve Okul Danışmanlığı dersi kapsamında 75.Yıl Yeşilpınar İlkokulu ziyaret etti. Ziyaret sırasında öğrenciler okul iç ve dış fiziksel mekanın özel gereksinimli ve tipik gelişim gösteren çocuklar için evrensel tasarım ilkeleri doğrultusunda uygun olup olmadığını inceledi. Aynı zamanda özel gereksinimli öğrencilerin okul katılımlarını desteklemek adına tipik gelişim gösteren akranları ile birlikte grup aktiviteleri gerçekleştirildi.