Hemşirelikte Bilim Günleri: Hemşirelikte İnovasyon 5.12.2019

Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve aynı zamanda İnovatif Hemşirelik Derneği Kurucu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yeliz DOĞAN MERİH 02.12.2019 tarihinde Fakültemizde hemşirelikte öğrencilerine vermiş oldukları seminerde hemşirelik inovasyondan bahsetti. “İnovatif hemşireler” oluşumunun nasıl başladığını, şu anda yürüttükleri projeleri ve aldıkları patentler ile ilgili bilgi veren MERİH, hemşirelik öğrencilerinin de bu konuda yapabileceklerini ve yapmaları gerekenleri anlattı. 2020 yılında hemşirelik öğrencilerine yönelik planlanan sempozyum ve etkinlikler hakkında bilgi verildikten sonra öğrencilerin böyle bilimsel aktivitelere projeler göndermeleri konusunun gerekliliğini belirtti.Konuşmanın ardından hediye ve teşekkür belgesi takdimi ile etkinlik son buldu.

Hemşirelikte Bilim Günleri: Hemşirelikte İnovasyon