Haberler
Evde Hasta Bakımında Hemşirelik Eğitimi Programı Sona Erdi 16.04.2019

​Üniversitemiz ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin iş birliği ile Evde Hasta Bakımında Hemşirelik Eğitimi Programının İkincisi Düzenlendi.

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimiz bünyesinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümümüz ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Hıfzıssıhha Müdürlüğü iş birliği ile evde sağlık ve bakım hizmetlerinin etkili ve bütüncül bir anlayışla İstanbul halkına ulaştırılabilmesi için  planlanan Evde Hasta Bakımında Hemşirelik Eğitimi Programı  sona erdi. 

Hemşirelik Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Türkinaz Aştı'nın koordinatörlüğünü yaptığı programının kapanışında, Üniversitemizin ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin saygıdeğer yöneticileri, akademisyenlerimiz, İBB evde bakım hemşireleri ve diğer sağlık profesyonellerinden kursiyerler katıldılar.

İstiklal Marşımız ve ardından yapılan açılış konuşmaları sonrası eğitim programına destek veren Üniversitemiz Hemşirelik Bölümü akademisyenleri ve dışarıdan eğitim için katılan akademisyenlere teşekkür belgeleri ve  çiçekleri takdim edildi.

İBB Orkestralar Müdürlüğüne ait ekibin müzik dinletisi sonrası programımız sona erdi.



Evde Hasta Bakımında Hemşirelik Eğitimi Programı Sona Erdi