Hemşirelikte Bilim Günleri: Sağlık Uygulamalarında Malpraktis ve Hukuksal Boyutu 5.07.2021

05.03.2019 tarihinde yapılan bilim günleri etkinliğinde Milli Savunma Üniversitesi'nde akademisyen olarak eğitim veren Hukukçu-Sağlık Bilimleri Yönetimi Uzmanı (Hemşire) Ebru Örünç Özbay, Sağlık Bilimleri Fakültemizde Hemşirelik Bölümünün konuğu oldu.

Sayın Özbay​, verdiği konferansta  sağlık uygulamalarında malpraktis ve hukuki boyutu ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Malpraktis ve komplikasyonun ayırımı, hemşirelikte malpraktis ile ilgili tazminat, ceza ve disiplin uygulamalarını etkili bir dille hemşirelik öğrencileri ile ve Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezmizden yönetici hemşireleri ile paylaştı. Yaklaşık bir buçuk saat süren seminer ve soru cevap etkinliği sonrasında teşekkür takdimi ile son buldu.