İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Üniversitemizin İş Birliği! 7.03.2019

Üniversitemiz ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin İş Birliği ile Evde Hasta Bakımında Hemşirelik Eğitimi Programı Düzenlendi.

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimiz bünyesinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümümüz ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Hıfzıssıhha Müdürlüğü işbirliği ile evde sağlık ve bakım hizmetlerinin etkili ve bütüncül bir anlayışla İstanbul halkına ulaştırılabilmesi için  yerel yönetimlerde ilk kez Evde Hasta Bakımında Hemşirelik Eğitimi programı  başlatıldı.  Programının açılışı 22 Kasım 2018 tarihinde Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu'nun katılımları ile gerçekleşmiştir.

Hemşirelik Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Türkinaz Aştı'nın koordinatörlüğünü yaptığı programın ilk ayağı 8 hafta sürmüş ve 10 Ocak 2019 tarihinde tamamlanmıştır. Programın ikinci ayağı ise 7 Şubat-28 Mart 2019 tarihleri arasında "Evde Hasta Bakımında Hemşirelik Eğitimi" kursu olarak yapılacaktır.​

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Üniversitemizin İş Birliği!