Haberler
2020-2021 Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezunlarımızı Uğurladık 2.08.2021

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, 2020-2021 akademik yılı mezunlarını uğurladı. Törene Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Ahmet Akça, Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Erdal Tekarslan, Yöneticilerimiz, Akademisyenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Törende ilk olarak Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Erdal Tekarslan açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Prof. Dr. Erdal Tekarslan, “4 yıl evvel tercih maratonu ile başlayan bu serüven, üniversite eğitimi sırasında not stresi, online eğitim sürecinin getirdiği zorluklarla devam etti. Zor ve sabır isteyen bu sürecin sonunda bugün mezuniyet heyecanını yaşıyoruz. 230 sağlıkçımız bugün mezun oluyor ve meslek yaşamında yerini almaya hazırlanıyor. Sizlerle gurur duyuyor ve bu gurur tablosuna katkıda bulunan akademisyenlerimiz ve velilerimize de teşekkür ediyoruz" dedi.

Dekanımız Prof. Dr. Erdal Tekarslan'ın ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edildi. Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, "Sevgili mezunlarımız, Sağlık Bilimleri Fakültemizde geçirdiğiniz bu kıymetli eğitim öğretim süreciyle Bezmiâlem Vakıf Üniversitemizin bir ferdi olan siz değerli öğrencilerimizin, bu yoldaki azminizi mesleğinizde de sürdürmeniz en büyük arzumdur. Göstermiş olduğunuz üstün gayret ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyor, sevgiyle kucaklıyorum" şeklinde konuştu.

Rektörümüzün ardından Mütevelli Heyet Başkanımız Sn. Ahmet Akça da bir konuşma gerçekleştirdi.

Açılış konuşmalarının ardından ilk olarak COVID-19 Pandemisi nedeniyle online mezuniyet töreninde uğurladığımız 2020 mezunlarımıza temsili diploma takdimi yapıldı. Ardından 2021 yılı mezunlarımız akademisyenlerimizden diplomalarını aldı. Diploma takdiminin ardından kep atma seremonisi ile birlikte program sona erdi.



2020-2021 Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezunlarımızı Uğurladık