Ergoterapi Bölümü Eyüp Sultan Belediyesi ESER Ziyareti 31.01.2018

​Ergoterapi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ümit Uğurlu ve öğretim elemanları Öğr. Gör. Talar Cilacı ve Arş. Gör. Şüheda Gözaydınoğlu, dekanımız Prof. Dr. Ahmet Belce'ye Eyüp Sultan Belediyesi'ne bağlı Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehberlik Merkezi (ESER) ziyaretinde eşlik ettiler. Ekibimiz Eyüp Sultan Belediyesi'nin engelli bireylerin istihdam ve üretkenliğini artırmak amacıyla kurduğu atölye kafede ağırlanmış olup yeni kurulan olan duyu bütünlüğü ünitesini gezmişlerdir. ESER'in engelli bireylere beceri ve meslek kazandırmaya yönelik kapalı ve açık alan atölyeleri gezilmiş ve faaliyetler hakkında bilgi alınmıştır. Fakültemizin Ergoterapi Bölümü öğrencilerinin staj ve klinik uygulama imkânları ve bu merkezlere gelen engelli bireylere yönelik ileriye dönük projeler üzerinde konuşulmuştur. Üniversitemizin imkânları ile sunulabilecek hizmetlerle ilgili görüşmelerde bulunulmuştur.

Ergoterapi Bölümü Eyüp Sultan Belediyesi ESER Ziyareti