Halk Sağlığı Hemşireliği Klinik Uygulamaları Kapsamında Eyüp Belediyesi Ziyaretlerimiz 26.10.2021

Hemşirelik Bölümümüz Halk Sağlığı Hemşireliği klinik uygulamaları kapsamında Eyüp Sultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile görüşmeler gerçekleştirdi. Görüşmelere Hemşirelik Bölümümüz akademisyenlerinden Öğr. Gör. Dr. Nareg Doğan ve Arş. Gör. Yasemin Adıgüzel ile Sağlık Bilimleri Fakülte Sekreteri Ali Eray Çopur katıldı. Görüşme ilk olarak Eyüp Sultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Irmak ile gerçekleştirildi. Bu görüşmenin ardından Eyüp Sultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı birim sorumluları ile yüz yüze toplantı gerçekleştirildi. Bu toplantının ardından ise uygulamalar başlamadan önce birimlerde görev yapan öğretmenler ile online olarak buluşuldu. Bahsedilen toplantıya Hemşirelik Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Türkinaz Aştı ve Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencileri de katılım sağladı ve yaklaşık 60 kişilik öğretmen grubu ile iletişime geçildi.

Toplantı kapsamında Sayın Aştı gerçekleştirilecek iş birliğinin önemini vurgulayan açılış konuşmalarını gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından Sayın Doğan ve Sayın Adıgüzel, Eyüp Sultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı bilgi evlerinde ve spor komplekslerinde gerçekleştirilmesi planlanan sağlık taramaları ve sağlık eğitimleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Karşılıklı olarak iyi temenniler sunularak görüşmeler sonlandırıldı.