Klinik Uygulama Öncesi Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi 4.03.2022

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ve Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü Eğitim Birimi iş birliğiyle 1 Mart 2022 tarihinde Hemşirelik Bölümü öğrencilerimize yönelik klinik uygulama öncesi oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi Klinik uygulamalarını gerçekleştirecek hemşirelik öğrencilerine yönelik verilen oryantasyon eğitimi online ortamda gerçekleşti.

Eğitim Hemşiresi Gözde Ataş etkin iletişim, hasta mahremiyeti, kimlik doğrulama, düşmelerin önlenmesi ve izlenmesi tıbbi kayıtlar ve önemi, acil durum kodları ve yaşam bulguların takibi, Diyabet Eğitim Hemşiresi Kübra Yılgör diyabet eğitimi, Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Fatma Kalander; enfeksiyon kontrol eğitimi konuları hakkında öğrencilere detaylı eğitim verdi.

Öğrencilerin sorularının yanıtlanması ve eğitim hemşirelerine teşekkür belgeleri takdiminin ardından eğitim sona erdi.

Klinik Uygulama Öncesi Oryantasyon Eğitimi " Program Akışı'na ulaşmak için tıklayınız.​

Klinik Uygulama Öncesi Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi