Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri Etkinliği Gerçekleştirildi 4.10.2022

Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri kapsamında Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin idari süreçlerinde yer aldığı dernekler tanıtıldı.

Etkinlikte Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu ve Öğrenci Hemşireler Derneği temsilcisi öğrencilerimiz Rabia Yıldırım ve Rümeysa Betül Berber, Hemşirelik Bölümüne özgü olan Sağlığın Renkleri Hemşirelik Kulübü Başkanı İrem Kandemir "Hemşirelik Öğrencileri Dernek ve Kulüp Faaliyetleri" kapsamında sunumlar yaptılar.

Etkinlikte ayrıca bölümün ve kulüplerin sosyal medya hesapları da tanıtıldı. Hemşirelik öğrencilerinin yoğun ilgisini çeken etkinlikte, dernek ve kulüp üyeliklerine katılımının önemi ve yapılan faaliyetlerden söz edildi. Sunumlarının ardından Hemşirelik Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Türkinaz Aştı tarafından teşekkür belgelerinin takdimi ile etkinlik sona erdi.​

Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri Etkinliği Gerçekleştirildi