Hemşirelik Bölümümüzden Darülaceze’Ye Ziyaret 14.10.2022

Hemşirelik Bölümümüzün akademisyen ve öğrencileri, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Darülaceze Başkanlığı'na bir ziyarette bulundular.

Üniversitemizin Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde yer alan Hemşirelik Bölümümüzün akademisyen ve öğrencileri, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü etkinlikleri kapsamında İstanbul Darülaceze Başkanlığı'na bir ziyarette bulundular.

Ziyarette Hemşirelik Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Nimet Ateş, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Dost, Öğr. Gör. Funda Çam ve Öğr. Gör. Merve Meşedüzü iştirak ederken, kendilerine Hemşirelik Bölümümüzün 4'üncü sınıf öğrencileri eşlik ettiler.

Öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz, ziyaret programı kapsamında öncelikle kurum yetkilileri tarafından yapılan tanıtım sunumunu dinlediler, sonrasında ise kurum gezisine katıldılar. Ardından Darülaceze kurumunda kalmakta olan yaşlı bireylerle bir araya gelerek sosyal paylaşımlarda bulundular.​

Hemşirelik Bölümümüzden Darülaceze’Ye Ziyaret