Ergoterapi Bölümü Öğrencimiz 6. Tıbbi Rehabilitasyon Kongresi'nde Sözlü Bildiri Sundu 28.11.2018

Ergoterapi Bölümü öğrencisi İrem Sena Akgün 6.Tıbbi Rehabilitasyon Kongresi'nde sözlü bildiri sundu.

Sağlım Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü 3. Sınıf öğrencilerinden İrem Sena Akgün, diğer 3. Sınıf öğrencileriyle birlikte hazırladığı "Günlük Yaşam Aktivitelerinde Problem Yaşayan Pediatrik Olgularda Aktivite Analizi: Ergoterapi Bakış Açısı" başlıklı çalışmayı 8-11 Kasım 2018 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilen 6. Tıbbi Rehabilitasyon Kongresi'nde sözlü bildiri olarak sundu. İlgiyle karşılanan bildiri kongrede takdir edildi.

irem-sena-akgun-2.jpg