Fizyoterapide Bir Konu Bir Konuk: “Viseral Problemler: Kas İskelet Sistemine Etkisi” 15.11.2022

​“Fizyoterapide Bir Konu Bir Konuk" serisinin 25 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen toplantısında konuğumuz Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakultesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ertuğrul Safran oldu.

Dr. Safran konuşmalarında visseral osteopatiye giriş yaparak kas iskelet sorunları ile olan ilişkilerini paylaştı ve farklı bir alandaki deneyimlerini öğrencilere aktarmış oldu.

İki ayrı amfide hem yüz yüze hem de çevrim içi olarak gerçekleştirilen toplantı, katılımcıların soruları ve teşekkür belgesinin takdimi ile son buldu.