Fakültemizde Acil Durum Tatbikatı 23.11.2022

Fakültemiz bünyesinde gerçekleştirilen acil durum bina tahliye tatbikatında, hastalar  dahil binadaki herkes, yaklaşık 6,5 dakikada sorunsuz tahliye edildi.

Sağlık Bilimleri Fakültemizde gerçekleştirilen acil durum bina tahliyesi tatbikatında, yerleşkemizde bulunan akademisyenlerimiz, idari personellerimiz, Destek Hizmetleri personellerimiz,  öğrencilerimiz, doktorlarımız ve hastalarımızdan oluşan 465 kişi, 6 dakika 32 saniyede sorunsuz bir şekilde tahliye edildi.

Tatbikat sonrası yerleşkemizde yapılan durum tespiti neticesinde belirlenen eksikliklerin tamamlanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı. Ayrıca tatbikat sonrası Acil Durum ekipleri tarafından akademisyenlerin, idari personellerin ve öğrencilerin bilinç düzeyinin arttırılmasına yönelik eğitimler planlandı.

Fakültemizde Acil Durum Tatbikatı