Haberler
Hemşirelik Öğrencilerimizden Deneyim Etkinliği 29.11.2022

Sağlığın Renkleri Hemşirelik Kulübü'nün düzenlediği “Mezun Söyleşisi: Yurtdışı Deneyimi" etkinliğine konuk olan mezun öğrencimiz Bahar Aktaş, deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştı.

 

Sağlığın Renkleri Hemşirelik Kulübü'nün düzenlediği “Mezun Söyleşisi: Yurtdışı Deneyimi" etkinliğine konuk olan 2020 mezunumuz Hemşire Bahar Aktaş, öğrencilerimizle deneyimlerini paylaştı.

 

Aktaş ilk olarak 'Meslekte Başlangıç' başlığı altında meslek hayatındaki ilk çalıştığı alan, pandemi sürecindeki çalışma koşulları ve ilk deneyimleri gibi konuları anlattı. Ardından ameliyathane hemşireliğinden, ameliyathane çalışma koşullarından ve neden ameliyathane hemşireliğini seçtiğinden bahsetti.

 

Aktaş daha sonra, Hand Giving Lives (Can Veren Eller) Derneği, dernek faaliyetleri ve Afrika'daki gönüllü sağlık çalışmaları ve buradaki deneyimleri hakkında bilgiler vererek sunumunu tamamladı. Ardından, etkinliğe katılan öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan Hemşire Bahar Aktaş'a,  Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Türkinaz Aştı ve Arş. Gör. Yasemin Kıyak tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.


Hemşirelik Öğrencilerimizden Deneyim Etkinliği