Haberler
“Mezunlarla Söyleşi” ile Deneyim Paylaşımı 16.12.2022

Sağlık Yönetimi Bölümümüzün gerçekleştirdiği “Mezunlarla Söyleşi" serisinin dördüncüsünde mezun öğrencilerimiz deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştı.

Sağlık Yönetimi Bölümümüz “Mezunlarla Söyleşi-4" etkinliğini gerçekleştirdi. Physiolab Marka Yöneticisi ve Ruhsatlandırma Uzmanı Kuzey Aytaç, TRT Yeni Medya Kanal Koordinatörlüğü Dijital Pazarlama Uzman Yardımcısı Meliha Gülgün Güzeltoprak, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi Veri Giriş Kontrol İşletmeni Banuhan Durgun ve Bezmialem Vakıf Üniversitesi İnsan Kaynakları Direktörlüğü Memuru Şevval İleri; kariyer tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştılar.

Etkinlikte, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız ve Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Erdal Tekarslan, bölüm öğrencilerimize, “Skills in Health Management" sloganıyla birlikte Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nde aldıkları eğitimin kariyer hedeflerine ulaşma noktasındaki önemine değindi. Mezunlarımız ve öğrencilerimiz arasında interaktif ve pozitif etkileşim yaratan etkinlik, Sağlık Yönetimi Bölümü öğretim üyelerimizin mezunlarımıza Teşekkür Belgesi ve hediye takdimiyle sonlandırıldı. ​


“Mezunlarla Söyleşi” ile Deneyim Paylaşımı