Sağlık Yönetimi Bölümümüz Merkez Hastane Depomuzda 2.01.2023

Sağlık Yönetimi Bölümümüz, Lojistik Yönetimi dersi kapsamında Merkez Hastane depomuzu ziyaret etti.

Sağlık Yönetimi Bölümümüzün kapsamlı teorik dersleri yanında uygulamaya/sahaya yönelik eğitim-öğretim faaliyetleri aralıksız devam ediyor. Bölümümüz müfredatında yer alan Lojistik Yönetimi dersi kapsamında, ders koordinatörümüz Doç. Dr. Kerem Toker, Fakülte Sekreterimiz Ali Eray Çopur ve öğrencilerimiz Merkez Hastane depomuzu ziyaret etti.

Lojistik ve Depo Müdürümüz Mehmet Can Gürel sağlık hizmeti sunumunda yer alan lojistik operasyonların içeriği ve kritik önemi hakkında öğrencilerimize detaylı bilgiler vererek mesleki deneyimlerini aktardı. Ardından öğrencilerimiz sağlık lojistiği çerçevesinde merak ettikleri konular hakkında sorular sorup, Mehmet Can Gürel ve Merkez Medikal Depo Sorumlumuz Barış Alper'den güncel yanıtlar aldı.

Sağlık Yönetimi Bölümümüz Merkez Hastane Depomuzda